Főoldal

Üdvözlöm Oldalamon!

Menczel Zsuzsa, pszichológus vagyok.

Szeretem a szakmámat, érdekelnek mások gondolatai, megoldásai az élet kihívásaival szemben. Örömmel tölt el, ha tudok segíteni abban, hogy a hozzám fordulók felszabadultabban, nyugodtabban, elégedettebben éljék a mindennapjaikat. Ehhez az Önmagunkkal szembeni őszinteségen keresztül vezet az út. Ez nem könnyű feladat, de mind személyes, mind szakmai tapasztalataim szerint a legcélravezetőbb lehetőség. 

Várom pszichológiai tanácsadásomra mindazok jelentkezését, akik úgy érzik, jelenlegi problémájuk, konfliktusuk - párkapcsolati, családi, munkahelyi / iskolai - megakadályozzák abban, hogy kiegyensúlyozottan éljék meg mindennapjaikat.

A változás nehéz és sokszor fájdalmas folyamat. Mégis ez segít a fejlődésben, a továbblépésben. Én ebben a folyamatban tudok a klienseim mellé szegődni és kísérőként irányt mutatni, új szempontokat felvetni, amik segíthetik egy-egy nehéz élethelyzet megértésében, feldolgozásában, megváltoztatásában.

Mottóm: „Amikor olyan messzire mentél, hogy úgy érzed képtelen lennél még egy lépést megtenni, csak fele olyan messzire jutottál, mint amennyire valójában képes vagy…”